Školka v mobilu: Jak mít fungování mateřinky v malíku?

Date:

Pokud máte alespoň trochu zkušeností s provozem a fungováním mateřské školy, pak je vám určitě jasné, že se jedná o neuvěřitelně náročnou činnost. Tu jednoduše nemůžeme vykonávat pouze v placené pracovní době, protože někdy nastanou skutečnosti, které jednoduše musíte vyřešit okamžitě. Aplikace školka v mobilu vám však umožňuje mít pod kontrolou veškeré fungování mateřinky, ať už se nacházíte kdekoliv.

Potřebujete poslat rodičům oznámení?

Školka v mobilu byla vyvinuta ve spolupráci se zkušenými řediteli a pedagogy z mateřských školek, takže se opravdu zaměřuje na reálné problémy. Díky specializované aplikaci můžete předškolní vzdělávací zařízení spravovat prakticky odkudkoliv. Kromě toho je možné zasílat oznámení všem rodičům najednou, což využijete například při návratu z výletu nebo při hromadných informacích o kroužcích či pořádaných akcích.

Jednoduché omlouvání dětí

Další obrovskou výhodou aplikace do vašeho mobilního telefonu je efektivní systém elektronické docházky. Velmi rychle se díky němu rozloučíte s papírovými výkazy a vyplňováním nepřehledných formulářů, protože nově je veškerá docházka evidována elektronicky. To je umožněno prostřednictvím speciálních čipů a softwaru. Samozřejmostí je pak možnost omluvit dítě přes aplikaci, takže vám rodiče již nebudou nosit lístečky s omluvenkami, ale vše rychle vyřeší přes aplikaci.

Snadné vystavení faktur

Nad investicí do aplikace školka v mobilu byste měli přemýšlet hlavně za účelem úspory času. Místo vyplňování výkazů se totiž můžete věnovat samotné výchově dětí, což by ostatně mělo být vaším hlavním cílem. Specializovaný software vám totiž ušetří obrovské množství času a práce. Všechny moduly jsou vzájemně propojeny, takže se docházka zapisuje do systému na vystavení faktur za školkovné, a kromě toho jsou automaticky přihlašovány nebo odhlašovány obědy.

Chcete-li zefektivnit provoz vaší mateřinky, pak je pořízení aplikace školka v mobilu naprostou nezbytností. Ve 21. století už se zkrátka bez specializovaného softwaru neobejdete.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Jak nakupování ovlivňuje naši psychiku a proč nakupujeme více, než potřebujeme?

V dnešní době se často setkáváme s fenoménem, kdy...

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Jak se naše finanční plány liší v závislosti na životním období?

Bez osobního či rodinného finančního plánu se v životě...

Svatba venku, kde všude se můžeme brát a co to obnáší?

Brát se nemusíte jen v obřadní síni. Jak to...